Hoe verwijder ik InformBar van mijn computer?

Kijk in de onderstaande lijst hoe InformBar verwijderd moet worden in de verschillende browsers:

Internet Explorer

Windows XP
  1. Klik op Start, klik op Configuratiescherm en dubbelklik op Software.
  2. Klik in het vak Geïnstalleerde programma’s op InformBar voor Internet Explorer en klik op Wijzigen(of Wijzigen/Verwijderen).
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gewenste wijzigingen aan te brengen.
Windows Vista en Windows 7
  1. U kunt Programma’s en onderdelen als volgt openen: klik op de knop Start, klik op Configuratiescherm, klik op Programma’s en klik vervolgens op Programma’s en onderdelen.
  2. Selecteer InformBar voor Internet Explorer en klik op Verwijderen.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gewenste wijzigingen aan te brengen.

Mozilla Firefox

1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Add-ons. Het venster Add-ons zal verschijnen.
  2. Selecteer het paneel Extensies of het paneel Plug-ins in het venster Add-ons.
  3. Selecteer InformBar.
  4. Klik op de knop De-installeren. Klik op De-installeren voor bevestiging wanneer hierom wordt gevraagd.
  5. Klik op Firefox herstarten om het de-installeren van de add-on te voltooien als hierom wordt gervaagd.

Google Chrome

1. Klik op het pictogram ‘Gereedschap’ pictogram 'Gereedschap' in de browserwerkbalk.
  2. Klik op Extra
  3. Selecteer Extensies.
  4. Klik op Installatie ongedaan maken bij InformBar.

Apple Safari

1. Klik op het Safari menu en dan op Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Extensies.
  3. Selecteer InformBar uit de lijst met extensies.
  4. Klik op het vuilnisbak icoon.